FrisbeeFun in Nylân

geplaatst in: Hobby sporten | 0

Op zaterdag 29 mei kan iedereen die dat wil kennismaken met één van de leukste Fun sporten!
Vanaf 15 uur staan er verschillende ervaren frisbeeërs klaar om u te laten zien én ervaren hoe gaaf deze sport is.
Deze sport is namelijk veel meer dan het overgooien van een frisbee. Aan bod komen de volgende onderdelen: Disc-golf, KanJam, Ultimate Frisbee en meer..

KanJam is een zeer gedreven team spel waarbij de teams bestaan uit 2 spelers. Doel hierbij is om de frisbee te scoren in een ronde Kan die op een afstand van 6 meter staat. Zeer leuk om dit eens met een groep te doen en het is niet moeilijk. Na een paar korte technieken over het gooien van een frisbee kan je direct beginnen. Uitdagend, verassend en soms ook lachwekkend.

Disc-golf wordt steeds populairder in Nederland en is uiteraard ook te boeken bij Sports-connect. Voor alle leeftijdsgroepen is deze sport zeer aantrekkelijk en ook als teamuitje kan het overal neergezet worden. Disc-golf is een variant op het gewone golf alleen dan wordt de bal vervangen door een frisbee.

Ultimate Frisbee is een sport die veel wegheeft van een mix tussen rugby en american football wordt op een zeer aantrekkelijke manier aangeboden. Na het uitoefenen van verschillende worpen en technieken wordt al snel het echte ultimate spel gespeeld.

Meedoen is gratis • Opgeven is niet nodig

Reacties zijn gesloten.