Sports-Connect is op zoek naar jou!


We willen op de maandag, dinsdag- en woensdagochtend in verschillende wijken van Leeuwarden bootcamp groepen starten. Hoe mooi zou het zijn om dit ook bij jou in de buurt te gaan doen. Lekker dichtbij huis, mooi voordat de kinderen weer van school komen.

Kosten per persoon, per 4 keer € 30,-
Minimaal aantal deelnemers 6 personen.

Wil jij je opgeven of wil je meer weten, neem dan snel contact met me op via info@sports-connect.nl of via het formulier hieronder.

Bootcamp is al jarenlang een hype in Nederland, geweldig om dit eens mee uw vrienden of collega’s te doen. Tijdens deze complete bodyworkout van 60 minuten geeft u alles wat u heeft en keert u daarna voldoen terug naar huis of naar uw werk. De bootcamp van Sports-connect is op dit moment actief in de wijk TECHUM in Leeuwarden. Wilt u de bootcamp ook in uw wijk lanceren of wilt u eens een keer meedoen in TECHUM? Stuur dan een mail naar info@sports-connect.nl o.v.v. bootcamp. Of u nu beginner bent, de draad weer wilt oppakken of een ervaren bootcamper een krijgt hiervoor gepaste oefeningen zodat u mee kan met de gehele groep.


Wilt u meer informatie, neem dan contact met mij op!