wij verhuren een
SPRINGKUSSEN!
klik voor meer info

Korfbal

Actief tijdens een geweldige korfbalclinic. Korfbal is een sport waar nederland al jaren lang de beste in is en hoe leuk is het om daar eens van te proeven. Sports-connect biedt u een clinic aan waar alle onderdelen aan bod komen.

Het schot, tricks en natuurlijk partijspel staan tijdens deze clinics voorop. Daarnaast zijn al deze clinics geschikt voor alle leeftijden en wordt hierop een passend programma gekozen.

Clinics worden compleet verzorgd met alle materialen (korven, ballen etc.).

Uni-hockey

Een van de snel groeiende sporten in ons land is Uni-hockey. En zeer snel spel waarbij u met een stick en een bal probeert te scoren bij de tegenstander. Sports-connect biedt u een clinic aan waar alle onderdelen aan bod komen.

Het schot, tricks en natuurlijk partijspel staan tijdens deze clinics voorop. Daarnaast zijn al deze clinics geschikt voor alle leeftijden en wordt hierop een passend programma gekozen.

Clinics worden compleet verzorgd met alle materialen (sticks, ballen, doeltjes etc.).

 

Ultimate Frisbee

Razend populair in Canada maar nu ook uit te oefenen in Nederland is het ultimate frisbee. Deze sport die veel wegheeft van een mix tussen rugby en american football wordt op een zeer aantrekkelijke manier aangeboden. Na het uitoefenen van verschillende worpen en technieken wordt al snel het echte ultimate spel gespeeld. Voor zowel de basisschooljeugd, voortgezet onderwijs als team en bedrijfsuitjes is dit een nieuwe aanbiedingen zeer positief is ontvangen.

Clinics worden compleet verzorgd met alle materialen (Frisbee’s, targetvlakken).

KanJam

KanJam is een zeer gedreven team spel waarbij de teams bestaan uit 2 spelers. Doel hierbij is om de frisbee te scoren in een ronde Kan die op een afstand van 6 meter staat.

Zeer leuk om dit eens met een groep te doen en het is niet moeilijk. Na een paar korte technieken over het gooien van een frisbee kan je direct beginnen. Uitdagend, verassend en soms ook lachwekkend.

Clinics worden compleet verzorgd met alle materialen (Frisbee’s, KanJams).


Disc-golf

Disc-golf wordt steeds populairder in Nederland en is uiteraard ook te boeken bij Sports-connect. Voor alle leeftijdsgroepen is deze sport zeer aantrekkelijk en ook als teamuitje kan het overal neergezet worden. Disc-golf is een variant op het gewone golf alleen dan wordt de bal vervangen door een frisbee.

Clinic wordt compleet verzorgd met alle materialen (Targets, Disc’s, Routekaart, scorekaart etc.).

Meer info over Disc-golf  >>>

Poull-Ball

Uit Frankrijk is het beachspel Poull-ball overgewaaid. Dit zeer actieve spel kan gespeeld worden in de gymzaal maar ook op het strand of op de sportvelden. Tijdens dit spel spelen teams tegen elkaar en proberen ze een grote kubus van het plateau of te stoten.

Tegenstander wil dit voorkomen en mag deze onderscheppen. Actief, aantrekkelijk en onvoorspelbaar.

Poull-ball wordt compleet geleverd met Jumbo ball, plateau en kubussen.

Boogschieten

Altijd al een willen boogschieten? Dan kan zeker geregeld worden door Sports-connect. Voor alle leeftijden worden verschillende targets neergezet waarmee ze kunnen laten zien of ze het vizier op scherp hebben staan.

De bogen en pijlen zijn zeer kindvriendelijk en voorzien van zuignappen (geen scherpe punten).

Clinics worden compleet verzorgd met alle materialen (Boog, targetvlakken).

Mountainbiken

Heerlijk crossen door de Friese natuur kan nu bij Sports-connect. Met 20 mountainbikes kunnen we u een geweldige ruige tocht aanbieden. Deze kent verschillende varianten en is uiteraard mogelijk op verschillende startlocaties. Tevens hebben we ervaring met beginners en gevorderden en gaat er altijd een instructeur met u mee op pad.

Clinics worden compleet verzorgd met alle materialen ( Mountenbike, helm en bidon).

Meer info over Mountainbiken >>>


Archery TAG

De nieuwe rage in Nederland is Archery TAG! Deze variant tussen boogschieten en paintball is zeer geschikt als teamuitje, vrijgezellenactiviteit of voor bedrijven.Op een groot speelveld staan verschillende obstakels waar je achter kan schuilen. Grote pallets, bandenstapels, luchtkussens we zijn er klaar voor.

Clinics worden compleet verzorgd met alle materialen (Maskers, bogen, pijlen, obstakels).

Meer info over Archery TAG  >>>

Volleybal

Een van de grootste sporten in ons land is volleybal. Timing en samenwerking zijn hierbij zeer belangrijk en elk punt is onvoorspelbaar. Sports-connect biedt u een clinic aan waar alle onderdelen aan bod komen. Denk hierbij aan de service / opslag het blokken en natuurlijk de bal over het net plaatsen. Daarnaast zijn al deze clinics geschikt voor alle leeftijden en wordt hierop een passend programma gekozen.

Clinics worden compleet verzorgd met alle materialen (ballen, netten etc.)

Slackline

Bent u een echt waaghals of is het eens tijd voor iets meer uitdaging? Kies dan voor een clinic slackline. Via een bewegende smalle band loopt u naar de overkant. Balans, uithoudingsvermogen en lef zijn hierbij zeker nodig. Deze clinics geschikt voor alle leeftijden en wordt hierop een passend programma gekozen. Zeer geschikt voor kleuters en de lagere groepen. Maar ook als teambuildingsclinic en op locatie inzetbaar.

Clinics worden compleet verzorgd met alle materialen (Slackline’s, matten etc.)

Basketbal

Een van de grootste Amerikaanse sporten is Basketbal. Met teams van 12 spelers (5-5 in het veld kan dit spel met zeer veel deelnemers worden neer gezet. Sports-connect biedt u een clinic aan waar alle onderdelen aan bod komen. Zowel het passen met links, rechts en beidde handen en natuurlijk de lay up en dunk komen aanbod. Tevens worden verschillende dribbeltechnieken onder de knie gebracht.

Clinic wordt compleet verzorgd met alle materialen (Basketballen, targets etc.)


Cardiogoal

Vrij onbekend in Nederland is Cardiogoal. In dit teamspel kan je scoren door het object (spiraal foambal of frisbee) door een van de drie gekleurde ringen te gooien. Sports-connect biedt u een clinic aan waar alle onderdelen aan bod komen. Startende met het gooien en vangen en uiteindelijk scoren in een van de ringen (targets). Nieuw, verrassend en zeer snel en inzetbaar vanaf groep 5/6.

Clinics worden compleet verzorgd met alle materialen (Werpschijven, foamballen en targets).

Tennis

Tennis is bij iedereen wel bekend. Het overspelen van een bal met een net ertussen. 1 tegen 1 of een dubbel is hierbij geen verassing. Sports-connect biedt u een clinic aan waar alle onderdelen aan bod komen. Zowel de opslag, forehand als backhand worden aangeleerd. Leuk om dit eens te doen als teamuitje en mobiel inzetbaar (eventueel op locatie).

Clinics worden compleet verzorgd met alle materialen (Tennisrackets, ballen en netten).