Startschot OldStars walking korfball in Leeuwarden!

geplaatst in: Geen categorie | 0

******* UPDATE******* UPDATE ******* UPDATE ******* UPDATE ******* UPDATE *******

In verband met de ontwikkelingen rond het Caronavirus wordt de eerste OldStars Walking Korfball bijeenkomst tot nader bericht uitgesteld!

******* UPDATE******* UPDATE ******* UPDATE ******* UPDATE ******* UPDATE *******

Pallas’08 uit Leeuwarden start als eerste korfbalvereniging in Friesland met het organiseren van OldStars walking korfball. Het Ouderenfonds ondersteunt de vereniging bij het opzetten van Oldstars walking korfball. Met OldStars walking korfball biedt het Ouderenfonds in samenwerking met het KNKV een aangepaste spelvorm aan voor korfbal op latere leeftijd (55 jaar en ouder).

De belangrijkste aanpassingen zijn niet rennen, op 1/4 van het veld in de breedte, 4 tegen 4, schieten mag altijd en niet springen bij schieten. De KNKV heeft dit eerder onder de naam Korfbal60plus in Nederland onder de aandacht gebracht.

Fit en scherp blijven
Bij OldStars walking korfball bestaat de training uit een warming-up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier kor al je en werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek.

Sociaal actief
Naast bewegen staat bij OldStars walking korfball ook het ontmoeten en sociaal contact centraal. Ontmoet nieuwe mensen onder het genot van een kopje koffie!

Met professionele begeleiding
De trainingen zijn met professionele begeleiding van een trainer/begeleider die de training verzorgt aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM).

Wat kan je verwachten bij OldStars walking korfball?

  • OldStars warming-up en beweegvormen
  • Gezellige afsluiting met elkaar
  • Aan de slag met OldStars walking korfball

Kom ook naar de start van OldStars walking kor all!
Informatie:
info@sportwijknijlan.nl of via Jens Dijkstra 0637307694
Waar: Sporthal Nijlân (bij de Leeuwarder Zwaluwen), Middelzeelaan 18 te Leeuwarden
Wanneer: vanaf maandag 16 maart
Tijd: sporten van 9-10 uur, na afloop tijd voor koffie en gezelligheid

Pallas in de fusievereniging tussen LKC Friso en CKV Rapiditas. Kijk maar eens op de website misschien kom je nog wat oude bekenden tegen…

https://lkvpallas08.nl

Reacties zijn gesloten.